About me

Heel erg welkom in mijn grafische wereld!

Mijn naam is Anna. Na denken komt voor mij – altijd – doen. Want ik ben een manusje van alles, ik houd van creëren, van schoonheid scheppen, van een handenuitdemouwen-mentaliteit, van jouw idee tot werkelijkheid brengen én er een vleugje magie aan toevoegen.

Naast grafisch ontwerper, ben ik ook leerkracht plastische opvoeding. Ik houd ervan om mijn leerlingen de ogen te openen voor de betovering van kleuren en beelden, om hen te tonen dat er een kleine of grote kunstenaar in ieder mens schuilt.

Wanneer je een kijkje neemt op mijn website, zal je zien dat je me veel kan vragen. Als zelfstandige in bijberoep heb ik de vrijheid om iedere uitdaging aan te gaan en om mezelf steeds verder te ontwikkelen. Je kan bij mij terecht voor het ontwerp van geboortekaartjes, huwelijksuitnodigingen, een gepersonaliseerde agenda, voor logo’s of een volledige huisstijl. Maar ook voor bijvoorbeeld babykleertjes, wijnetiketten, of contact met drukkerijen. Eender wat: vraag maar raak, wie niet waagt niet wint!

Ik leg de lat hoog en verzeker je dat ik er nooit onderdoor zal lopen. Voor mij is iets pas voltooid als mijn klant 200 procent tevreden is. Mijn ontwerp zal jouw verhaal en mijn eigenheid weerspiegelen zodat je met een uniek resultaat naar huis gaat.